» Maak nu een afspraak

Revalidatie fysiotherapie bij je fysiotherapeut in Harderwijk

Krijg je binnenkort een nieuwe knie of heup? Of ben je geopereerd aan je schouder, enkel of ander gewricht? Als revalidatie fysiotherapeut wil ik je graag helpen en ondersteunen, zodat jij zoveel mogelijk je bewegingsvrijheid terugkrijgt.

Revalidatiefysiotherapie na een operatie

Als revalidatie fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van het traject na je operatie aan welk gewricht dan ook.Bij Sport&Spine geloven we dat dit maatwerk is en stemmen elke stap af op de persoon in kwestie. Geen standaard protocollen dus.

Ik ben goed op de hoogte van de wetenschap rond het revalideren en hebben we alle kennis in huis om je zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

— Nicole Deleij —

Krijg snel advies over jouw revalidatie-proces

Wil je weten hoe je omgaat met een beperking in je bewegen? Heb je pijn of moeite met bewegen door letsel? Welke vraag je ook hebt, als revalidatie fysiotherapeut wil ik je graag goed advies geven. Snel, kosteloos en vrijblijvend. Hoe kan ik jou helpen?

Revalideren oefentherapie Sport&Spine Operatie Harderwijk

Recensies over de fysio's van Sport & Spine

Revalidatietherapie in Harderwijk

Conditie opbouwen voor een operatie?

Onderga je binnenkort een grote operatie? Een goede conditie helpt ontzettend bij het herstel. Hoe beter je conditie is voor de operatie, hoe vlotter je over het algemeen door de revalidatieperiode heen komt. Ook als je chemotherapie ondergaat, helpt het om blijven te bewegen. Je wordt er lichamelijk en mentaal weerbaarder door, waardoor je de chemokuren vaak beter doorkomt. Ik wil je graag helpen door je te ondersteunen en sterker te maken.

Hoe helpt een fysiotherapeut jou revalideren?

Samen werken we aan jouw bewegingsvrijheid, zodat je meer zelfstandigheid krijgt in je dagelijks leven. Aan de start van jouw revalidatie stellen we samen doelen op en kijk ik naar jouw klacht. Met een revalidatieschema dat helemaal gericht is op jouw optimale herstel gaan we vervolgens aan de slag. Tijdens de behandelingen coach ik je en geef je aanwijzingen waar nodig. Met de juiste opbouw van de behandelingen, zorg ik voor een goede balans in oefeningen. Ook heb ik nauw contact met je arts of specialist, zodat we samen jouw revalidatie zo goed mogelijk begeleiden.

Hoe revalideer ik na een nieuwe knie of heup?

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, starten we al voor je operatie. Samen spreken we door wat je kan verwachten en kan je me vragen stellen. Ook leer je vooraf op krukken lopen, zodat je dit na de operatie sneller oppakt. Daarnaast trainen we je spierkracht voor je geopereerd wordt, omdat dit een positief effect kan hebben op je revalidatie.
Na de operatie mag je direct je nieuwe knie of heup belasten en zodra je weer thuis bent, ondersteun ik je tijdens je herstel. Met advies en goede oefeningen begeleid ik je tot je je volledige bewegingsvrijheid terug hebt.

Fysiotherapiepraktijk Sport & Spine in Harderwijk

Jou helpen met je klacht of blessure, zodat jij pijnvrij bent en je bewegingsvrijheid weer terugkrijgt. Dat is waar we elke dag met veel passie aan werken. We geloven in fysiotherapie die persoonlijk en specialistisch is met de focus op jouw herstel. Je hebt daarom altijd contact met je eigen fysiotherapeut, gewoon via WhatsApp. Bij Maaike kun je terecht voor sportfysiotherapie, Nienkes specialisme is manuele therapie en Nicole is onze revalidatie fysiotherapeut.

Knieklachten oefentherapie revalidatie Sport&Spine Harderwijk

Binnen 48 uur helpen wij jou met je pijnklachten

Word je beperkt in je beweging of heb je pijnklachten? Je wilt natuurlijk snel van je klachten afgeholpen worden. Dat vinden wij ook belangrijk. Daarom krijg je altijd een fysiotherapeut aan de lijn en garanderen we je dat binnen 48 uur bij onze fysiotherapiepraktijk in Harderwijk terecht kunt.

Engelserf 35H in Harderwijk

oude belastingkantoor

Met voldoende parkeerplek en overdekte fietsenstalling

» Bekijk op Google Maps
Je kunt ons bereiken via:
Puck: 06-23912636
Nienke: 06-13913310
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718