» Maak nu een afspraak

Fysiotherapie­praktijk Sport & Spine in Harderwijk

Jou helpen met je klacht of blessure, zodat jij pijnvrij bent en je bewegingsvrijheid weer terugkrijgt. Dat is waar we elke dag met veel passie aan werken.

Persoonlijk en specialistisch

We geloven in fysiotherapie die persoonlijk en specialistisch is met de focus op jouw herstel. Je hebt daarom altijd contact met je eigen fysiotherapeut, gewoon via WhatsApp. Bij Maaike kun je terecht voor sportfysiotherapie, Nienke en Puck hun specialisme is manuele therapie en Nicole is onze revalidatie fysiotherapeut.

Het team van Sport&Spine

Hoi, Wij zijn Maaike, Nienke, Nicole en Puck. Wij zijn de therapeuten van Sport&Spine.

Maaike Wiersema Sportfysiotherapeut met ambitie

Jouw herstel staat bij elke behandeling centraal, zodat je zo snel mogelijk je bewegingsvrijheid terug hebt. Ik vind het belangrijk dat jij zelf de regie houdt tijdens je herstel. Als sportfysiotherapeut ben ik ervan overtuigd dat bewegen jou hierbij helpt. Je lichaam heeft een groot herstellend vermogen en tijdens de behandeling benutten we die optimaal. Tijdens de behandeling coach en ondersteun ik je, zodat je blessure zo snel mogelijk herstelt. Dat jij pijnvrij beweegt, is mijn passie en daar zet ik me volledig voor in.

Herstellen en blijven sporten

Ik wil er alles aan doen om samen met jou de oefeningen of sport te vinden die je wel kan beoefenen, zodat je in beweging blijft. Om je herstel extra te stimuleren, kun je me altijd om advies vragen. Ook buiten de afspraken om, gewoon via WhatsApp. Op die manier kan ik je bijsturen, adviseren of oefeningen geven op de momenten wanneer jij het nodig hebt, zodat jij sneller weer op je oorspronkelijke niveau beweegt of sport.

Nieuwe inzichten en technieken

Het vak sportfysiotherapie blijft in ontwikkelingen en die volg ik op de voet. Ik vind het fantastisch om de nieuwste inzichten en technieken toe te passen als ik zeker weet dat jij hier het meeste baat bij hebt. Het is mijn droom om met mijn eigen praktijk steeds meer mensen te helpen om pijnvrij te bewegen en sporten.

Nicole Deleij Persoonlijke revalidatie fysiotherapeut

Als je revalideert van een nieuwe heup, knie of herstelt van een botbreuk als gevolg van een ongeluk, verloopt een herstelproces vaak iets anders dan bij een algemene klacht. Vaak duurt het revalideren wat langer, omdat je bijvoorbeeld weer opnieuw leert bewegen. Tijdens de behandeling doen we oefeningen waar je het meeste baat bij hebt en geef ik je advies, zodat je herstel zo vlot mogelijk verloopt. Ook is er altijd ruimte voor jouw vragen, tijdens de behandeling en daarbuiten. Ben je thuis of op je werk en heb je een vraag? Stuur me dan een appje, op die manier kan ik je bijsturen of oefeningen geven op de momenten waarop jij het nodig hebt.

Persoonlijk contact vind ik belangrijk, zodat ik goed kan inspelen op bijvoorbeeld spanningsklachten. Mocht het nodig zijn, dan kan ik dry needling toepassen om die spanning te verminderen of je doorverwijzen naar een andere fysiotherapeut of discipline. Als team hebben we nauw contact met elkaar, waardoor we elkaar ook in behandelingen aanvullen en versterken.

Naast revalideren na een operatie begeleid ik ook groepen met longziekten, zoals COPD. Bewegen is niet vanzelfsprekend als je COPD of een andere longziekte hebt, maar wel erg belangrijk. Door samen een beweegprogramma te maken en je te voorzien van concrete adviezen en tips wil ik je graag helpen om je kwaliteit van leven te verbeteren.

Nienke Beelen Betrokken manueel therapeut

Persoonlijke aandacht en gespecialiseerde zorg geven met een vrolijke noot, dat is waar ik voor sta. Jouw pijnklachten wil ik zo goed en snel mogelijk oplossen. Je vertrouwen en positiviteit geven in jezelf en je herstel, vind ik belangrijk. Zo verlopen je behandelingen manuele therapie het prettigst. Hierbij ben ik open en duidelijk, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Als manueel therapeut behandel ik alle klachten die te maken hebben met je wervelkolom. Daarom ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen en oplossen van hoofdpijn en nekklachten. Mijn manueeltherapie behandelingen vul ik daarnaast aan met dry needling. Met dry needling bereik ik over het algemeen snel een positief resultaat. Dit zet ik bijvoorbeeld in bij strakke spieren of ik kan het gebruiken als een andere benadering (nog)te intensief is.

Samen Maaike en Nicole werk ik elke dag met veel enthousiasme en betrokkenheid om jou de beste zorg te geven. Daarom is er altijd ruimte voor jouw vragen, tijdens de behandeling, maar ook daarbuiten. Via WhatsApp kun je me altijd om advies vragen. Op deze manier kan ik je bijsturen of oefeningen geven op de momenten waarop jij het nodig hebt.

Puck Verhoef, Fanatiek manueel therapeut

Manueel therapeut Puck Verhoef Sport&Spine HarderwijkMet enthousiasme begeleid ik mijn patiënten bij bewegen, ademhalen en het terugkrijgen van vitaliteit. Hierbij is het volgens mij belangrijk dat het herstel komt vanuit je eigen regie. Een actieve leefstijl en ontspanning zijn daarbij sleutelwoorden en dit pas ik veel toe in mijn behandelingen.

Als manueel therapeut en met cursussen dry needling heb ik ervaring in het oplossen van nek/ schouder en lage rugklachten. Mijn passie ligt daarnaast bij het optimaliseren van de bewegingsvrijheid van chronisch zieken zoals mensen met COPD en claudicatio (etalagebenen). Ik begeleid je graag naar een zo snel mogelijk pijnvrij resultaat waarin je weer vrij kan bewegen en ademhalen.

Manueel therapeut Puck Verhoef Fysiotherapie HarderwijkOmdat revalideren een nauwe samenwerking is tussen patiënt en therapeut, vind ik het belangrijk om bereikbaar te zijn voor vragen en onzekerheden ook tussen behandelingen door en soms ook als we het behandelproces hebben afgesloten. Daarom ben ik bereikbaar via whatsapp. Bijsturen of het beantwoorden van vragen tussendoor wordt daarmee heel makkelijk.

Engelserf 35H in Harderwijk

oude belastingkantoor

Met voldoende parkeerplek en overdekte fietsenstalling

» Bekijk op Google Maps
Je kunt ons bereiken via:
Maaike: 06-30624718
Nicole: 06-30281886
Nienke: 06-13913310
Puck: 06-23912636