06 30624718 Info@sport-spine.nl

Ons fysiotherapie team

Maaike Wiersema

Sportfysiotherapeut

Maaike wiersema fysiotherapeut Sport en Spine

Sportfysio met ambitie

Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik in Harderwijk gewerkt in dit mooie vak. In 2009 ben ik een specialisatie gaan doen in de richting van sportblessures. Ik heb de laatste jaren gemerkt dat dit specialisme maar weinig bekend is bij de mensen in Harderwijk. Dit is heel erg jammer want het is een prachtige specialisatie waarmee ik op een hoog niveau met verstand van de laatste trends en wetenschappelijke onderzoeken mensen kan behandelen die graag weer willen terugkeren naar het sportniveau van voor een blessure of operatie. Ik hoop in mijn eigen praktijk dit meer op de kaart te kunnen zetten in Harderwijk en de sportfysiotherapie verder te ontwikkelen.

Mart Omloo

Manueel therapeut

Sport en Spine, fysiotherapie.

Praktijk van de toekomst

Ik heb jaren als werknemer ervaring opgedaan als manueeltherapeut en vond het nu tijd om de stap te zetten naar een eigen onderneming. In de praktijk zie ik dat er misschien wat te weinig met de tijd wordt meegegaan en dat iedereen generalist is in het fysiotherapie-vak. Om hier toch meer uiting aan te geven zie ik in mijn praktijk in de toekomst voor me dat ik een product neerzet wat uniek is in Harderwijk en omgeving. Ik wil kwaliteit leveren met mijn master achtergrond door mijn specialisering in de manuele therapie. Ik ga voor specialisatie, liever dan voor generalisatie. Sport&Spine fysiotherapie is dan ook een praktijk voor sportgerelateerde klachten en rugklachten

Nienke Beelen

Manueeltherapeut

Betrokken manueeltherapeut

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut en manueel therapeut in Hierden vind ik het een uitdaging om in een kleinere setting mijn vak uit te mogen oefenen. Mijn specialisatie als manueeltherapeut is ingegeven door mijn interesse in wervelkolom gerelateerde klachten en met name hoofdpijn en nekklachten vormen voor mij een uitdaging.

Naast manueeltherapie heb ik mij gespecialiseerd in dry needling wat een goede aanvulling is op mijn “gereedschapskoffer”.

Persoonlijke, gespecialiseerde zorg met een vrolijke noot is waar ik
voor sta. Ik hoop samen met Maaike, Mart en Nicole een samenwerking aan te gaan waarbij we optimaal kunnen voldoen aan het zo goed en snel mogelijk oplossen van jouw pijnklachten.

 Nicole Deleij

Fysiotherapeut

Nicole-Deleij

Revalidatie fysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In eerste instantie werkzaam in het behandelcentrum Salem in Ermelo, sindsdien steeds meer gaan specialiseren in de revalidatie van chronisch zieken en de revalidatie na nieuwe knieën en nieuwe heupen. Ook heb ik de cursus Dry Needling gevolgd om diverse klachten zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. Het liefst ben ik in nauw contact met de patiënt waardoor ik goed kan inspelen op bijvoorbeeld spanningsklachten. Binnen de praktijk hebben wij een nauwe samenwerking met met de manueel therapeuten Mart en Nienke en Maaike als sportfysiotherapeut zodat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Ik zie dit als een mooie manier van  het uitoefenen van ons vak.

Mart: ik ga voor efficiënte zorg

Als gespecialiseerde manueeltherapeut en fysiotherapeut speel ik in op de klantbehoefte aan goede en efficiente (sport)zorg. De zorgverzekeraar maakt het steeds duurder voor clienten om de behandeling van de fysiotherapeuten en manueeltherapeuten vergoed te krijgen. Mensen willen zorg waarvan ze weten dat het goed is en zo min mogelijk behandelingen kost.

Als manueel therapeut in Harderwijk heb ik mij gespecialiseerd in de meest effectieve behandeling voor gewrichtsklachten. Vooral rugklachten blijkt uit onderzoek heel effectief te behandelen te zijn door middel van manuele therapie.

Met mijn jarenlange ervaring binnen hockey als speler, maar zeker ook als begeleider heb ik veel sportblessures beoordeeld en behandeld. Dit maakt een goede combinatie voor het efficient behandelen van (sport)blessures en andere problemen in het bewegingsapparaat.

Maaike: samen naar een pijnvrije finish

De laatste jaren ben ik als fysiotherapeut en als sportfysiotherapeut bezig geweest met mezelf te specialiseren in het behandelen van knieklachten. De knie is een veelzijdig gewricht waardoor het altijd een uitdaging is om mensen weer op het sportniveau te krijgen.

Verder ben ik geschoold om te kijken naar de techniek van de (sport)beweging om blessures te voorkomen en overbelastingsletsels te behandelen. In mijn behandeltraject vind ik het heel erg belangrijk om samen met de patient aan de slag te gaan met de zwakke schakels in het lichaam.

Het is tenslotte belangrijk om in beweging te kunnen blijven zonder pijnklachten! Samen gaan we voor een pijnvrij terugkeer naar het sportveld.

Overtuigd dat wij jou kunnen helpen?