06 30624718 Info@sport-spine.nl

Fysiotherapie

Fysiotherapie: Samen voor het beste resultaat

Bij Sport&Spine, praktijk voor fysiotherapie zijn we erg gedreven om mensen zo snel mogelijk weer op hun ‘oude’ niveau te laten terugkeren. Dat kan zijn na een blessure weer zonder pijn het sportveld op, thuis komen van het werk zonder klachten maar ook pijnvrij zijn in het dagelijks leven.

Om dat zo snel mogelijk te kunnen bereiken middels fysiotherapie, vinden wij het heel erg belangrijk dat mensen thuis ook zelf met hun klachten aan de slag gaan. Tenslotte is een afspraak met de fysiotherapeut niet elke dag mogelijk en oefenen kan wel elke dag! Samen gaan we voor het beste resultaat.

Doordat wij in onze fysiotherapie praktijk veel gebruik maken van adviezen en oefeningen thuis hebben wij gemerkt dat er over het algemeen minder behandelingen nodig zijn om hetzelfde resultaat te bereiken. Ook kan er vaak (gedeeltelijk) door getraind worden tijdens het revalideren. We zien onszelf dan ook meer als coach tijdens het revalidatieproces.

Wetenschappelijk onderbouwde fysiotherapie

Zowel Mart als Maaike hebben in de afgelopen jaren een masters titel behaald. Mart heeft zich gespecialiseerd als manueel therapeut en Maaike als sportfysiotherapeut. Door de laagdrempelige vorm van samenwerken hebben wij voor iedereen de optimale behandeling.

Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor wetenschappelijke ontwikkelingen in de fysiotherapie. Dit betekend dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste onderzoeken op het gebied van behandelmethoden voor zowel sportklachten als andere klachten van het bewegingsapparaat. We gaan ervoor om zoveel mogelijk hiervan op de hoogte te blijven zodat we je altijd zo efficiënt en professioneel mogelijk kunnen behandelen.

Fysiotherapie in Harderwijk

Sport&Spine zit centraal in Harderwijk. Naast de A28 in het oude belasting kantoor kan je terecht in onze praktijk voor fysiotherapie Harderwijk. Kom gerust en keer langs.

Ga jij samen met ons aan de slag met je klachten?

Wil je meer weten over onze fysiotherapeuten?