06 30624718 Info@sport-spine.nl

Fysio Bootcamp

 

 

 

 

 

 

Fysio Bootcamp: Bewegen is belangrijk

Bij sport&spine, praktijk voor fysiotherapie vinden we het belangrijk dat mensen bewegen en blijven bewegen. Dit gaat helaas niet altijd zonder blessures. Om deze blessures zoveel mogelijk te voorkomen hebben wij fysio bootcamp. Je kan hieraan deelnemen wanneer je regelmatig last hebt van blessures, je terug wilt keren op het sportveld met een tussenstapje of wanneer je ‘gewoon’ fit en sterk wilt worden.

De zomerstop

Denk dan ook bijvoorbeeld aan de zomerstop! Veel sporters doen niets/ weinig in het zomerseizoen en starten weer volle bak na de zomer. Dit heeft vaak blessures tot gevolg.

Wat doen we?

Het bootcamp is buiten het pand aan het Engels erf. We proberen elke week andere oefeningen te doen zodat het leuk en uitdagend blijft. De training bestaat altijd uit een stuk conditie en een stuk kracht en stabiliteit. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt vooral het laatste te helpen bij het voorkomen van blessures.

Wanneer?

De bootcamp is elke maandagavond van 19.30-20.30 en elke donderdag van 19.30 tot 20.30 en wordt gegeven door een (sport)fysiotherapeut. Komt het je niet uit of heb je eventueel meerdere vrienden/ collega’s/ teamgenoten die mee willen doen? Vraag naar de mogelijkheden!

Kosten

De kosten bedragen 5 euro per keer.