» Maak nu een afspraak

Yoga bij Clyms

Yoga werkt heel goed bij het herstellen of voorkomen van lichamelijk klachten. Clyms yoga werkt samen met Sport&Spine en hier lees je wat het voor je kan betekenen.

De yoga docenten nemen je mee in de wereld van yoga. Tijdens de live yoga lessen leer je te ontspannen maar ook zeker bewust te spannen. Door balans en focus op je bewegingen, houding en ademhaling leer je lichaam beter kennen.
Yoga helpt je bij het verbeteren van je houding, je bewegingen, je kracht en je lenigheid. Je voelt je lekker in je vel en komt lichamelijk en geestelijk meer in balans.

Van kinder yoga tot pilates bij Clyms is er een compleet aanbod van yoga lessen en trainingen die je kan volgen. Bij Clyms yoga en Sport&Spine Fysiotherapie helpen wij je graag nog sneller van je klachten af met ondersteuning van medisch fitness en yoga.

Bekijk het Yoga aanbod bij Clyms

Yoga bij Sport&spine

Yoga voor iedereen

Met een compleet aanbod yoga is er voor iedereen wel een stijl yoga die bij hem of haar past. Neem een gratis proefles of een voordelig proefstrippenkaart en probeer het uit. Je fysio kan je meer vertellen over de mogelijkheden.

Engelserf 35H in Harderwijk

oude belastingkantoor

Met voldoende parkeerplek en overdekte fietsenstalling

» Bekijk op Google Maps
Je kunt ons bereiken via:
Puck: 06-23912636
Nienke: 06-13913310
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Karin: