» Maak nu een afspraak

Fysio Bootcamp

Bij sport&spine, komen we regelmatig tegen dat mensen na een blessure of langdurige klachten niet meer durven te sporten in de sportschool of ‘zomaar’ bij een vereniging. Om het stapje makkelijker te maken hebben wij de Fysio Bootcamp opgezet.

Gewoon onder leiding van een kundig fysiotherapeut kan je meer dan je denkt! Krijg weer vertrouwen en bouw kracht, conditie en stabiliteit op. We doen dit in kleine groepen zodat we goed kunnen bijsturen en (uniek) zoveel mogelijk buiten.

 

Fit blijven tijdens de zomerstop?

Denk dan ook bijvoorbeeld aan de zomerstop. Veel sporters doen niets tot weinig in het zomerseizoen en starten weer volle bak na de zomer met mogelijke overbelasting tot gevolg.

Wat doen we?

Het Bootcamp is buiten het pand aan het Engels erf. We proberen elke week andere oefeningen te doen zodat het leuk en uitdagend blijft. De training bestaat altijd uit een stuk conditie en een stuk kracht en stabiliteit. Als ervaren sportfysiotherapeuten zijn we opgeleid om trainingen te maken die blessures voorkomen.

Wanneer?

De bootcamp is elke maandagavond van 19.30-20.30 en elke woensdag van 19.30 tot 20.30 en wordt gegeven door een (sport)fysiotherapeut. Komt het je niet uit of heb je eventueel meerdere vrienden/ collega’s/ teamgenoten die mee willen doen? Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten

De betaling gaat op basis van een strippenkaart van 10 keer. Ben je er een keer niet, dan is dat geen probleem. Een strippenkaart kost 54,50.

Meld mij aan voor de fysio bootcamp
Schouderklachten Sportfysiotherapie Sport&Spine Harderwijk

Wil je weten of Fysio Bootcamp iets voor jou is?

Zou je meer energie en een betere conditie willen krijgen? Vraag je je af of Fysio Bootcamp jou kan helpen om fit te worden? Welke vraag je ook hebt, als fysiotherapeut wil ik je graag goed advies geven. Snel, kosteloos en vrijblijvend. Hoe kan ik jou helpen?

Engelserf 35H in Harderwijk

oude belastingkantoor

Met voldoende parkeerplek en overdekte fietsenstalling

» Bekijk op Google Maps
Je kunt ons bereiken via:
Maaike: 06 30 62 47 18
Nicole: 06 30 28 1886
Nienke: 06 13 91 33 10